Houtrot

Het werken met natuurlijke bouwmaterialen blijft erg geliefd. Veel huizen zijn of worden voorzien van houten kozijnen. Deze hebben een meer klassieke uitstraling dan kunststof kozijnen en passen soms beter bij een huis. Goed onderhoud is voor houten kozijnen essentieel ter voorkoming van houtrot. Is er al sprake van houtrot?

Dan is het zaak om in te grijpen en erger te voorkomen.
Het herstel en verbetering van uw timmerwerk bij houtrot is een duurzame oplossing. Vaak wordt onnodig tot vervangen overgegaan. Vakkundig laten repareren is natuurlijk een voordeligere investering.

Zo bespaart u de kosten voor bijvoorbeeld nieuwe kozijnen en glas. Gerepareerde onderdelen blijven, mits regelmatig onderhouden, als nieuw. Bij Smeets Schilderwerken Stein BV kunnen we u hierover adviseren. Onze medewerkers zijn o.a. Repair Care gecertificeerd houtrotreparateur en dus specialisten in het saneren, beheersen en voorkomen van houtrot. Mocht het hout niet meer te repareren zijn, zorgen wij natuurlijk voor vervanging. Smeets Schilderwerken Stein BV geeft u altijd een betrouwbaar en degelijk advies.

Smeets Schilderwerken Stein BV is op het gebied van houtrotreparatie een speciaal geselecteerde leverancier voor de verwerking van de producten van Repair Care.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!